FORSIDE


PRÆSENTATION

SERVICES


AFDELINGER


BESTILLING
Konsultation
Prisliste
Betingelser
FAQ

ANBEFALINGER


NYHEDER

OM DRB

LINKS
Forside >>> Bestilling >>> Betingelser
BETINGELSER
Nedenfor kan man se de forskellige betingelser for blandt andet bestillinger, services, betaling og andet.

Bestillinger:
Det gælder for nye kunder, at der ikke kan varetages services, før Den Rene Bakke har været ude til en indledende konsultation i kundens hjem, og dermed også uden at en aftalekontrakt er indgået.

Ændringer i forhold til aftalekontrakt:
I forbindelse med den aftalekontrakt, der ved konsultationen indgås imellem kunden og Den Rene Bakke, er det vigtigt, at kunden giver besked om ændringer.

Når der til en ny periode bestilles services, skal man informere Den Rene Bakke, i fald der er ændringer og i givet fald hvilke.

Små ændringer som ændret maddosering, flytning af en tings placering o.lign. vil typisk ikke være betegnet som en væsentlig ændring.

Ændringer som anskaffelse af nye kæledyr eller en flytning vil typisk være at betegne som en væsentlig ændring, og betyder, at man skal bestille tid for en ny konsultation.

Varighed af services:
Varighed af de forskellige services er angivet under prislisten.
Den Rene Bakke stiller som udgangspunkt ikke krav til varigheden af pasninger.

Den Rene Bakke forbeholder sig ret til, ved uforudsete faktorer of hændelser, at fakturere for eventuel ekstra tid brugt.

Antal af services:
Vi stiller som udgangspunkt ikke krav til antallet af services. Man kan eksempelvis vælge at kombinere vores hjælp med familie og venners.

Vi gør dog opmærksom på at Dyreværnsloven foreskriver, at et dyr som minimum tilses én gang om dagen.

Konstaterer vi før eller i forbindelse med et pasningsforløb, at pasningen af kæledyr ikke kan varetages ansvarligt, forbeholder vi os ret til at afslå opgaven samt ikke at kunne varetage flere i fremtiden.

Afhentning/overbringelse af nøgler:
Som udgangspunkt er det kundens ansvar at sørge for, at vi modtager nøgle(r) i forbindelse med, at vi skal varetage opgaver. Der kan dog mod betaling både afhentes og afleveres nøgle(r).

Priser:
De forskellige services varetages ud fra en tidsplan fastlagt af Den Rene Bakke. Der må således påberegnes ekstra tillæg, såfremt man har særlige ønsker omkring tidspunkt for services (kontakt os for at høre nærmere).

Søn- og helligdagstillæg inkluderer, som i prislisten angivet, den 24. samt 31. december.

Betaling:
For alle services gælder det, at der inden påbegyndt service(s) faktureres det fulde beløb til betaling via bankoverførsel, check eller kontant.

Ved tillægsservices som Mindre indkøb og Afhentning og Levering af foder, da kan der dog aftales, at vi lægger ud for de forskellige varer mod et depositum eller faste betalinger.

Der vil ikke blive varetaget service(s) ved manglende indbetaling.

Aflysninger:
For aflysninger, der finder sted i op til 7 dage før dagen for påbegyndt service, og som ligger inden selve startdatoen for service(s), betales halvdelen af det samlede beløb for den/de aflyste service(s).

For aflysninger, der finder sted på dato for start af services eller i perioden for service(s), betales det fulde beløb for den/de bestilte services.

Bemærk at aflysninger skal finde sted inden for vores normale åbningstid. Aflysninger der finder sted uden for åbningstid via besked på mail, sms eller telefonbesked vil først være gældende fra den efterfølgende dag.

Gavekort:
Gavekort udstedes som minimum på i alt 200,00 kr. Dertil kommer et ekspeditionsgebyr på i alt kr. 15,00 kr.
Gavekortet kan kun indløses i forbindelse med bestilling af services, og kan således ikke indløses til kontanter.RELATEREDE LINKS:
- Konsultation
- Prisliste
- Betingelser
- FAQ

Email osKontakt os