FORSIDE


PRÆSENTATION

SERVICES

AFDELING


BESTILLING

ANBEFALINGER


NYHEDER
Nyhedsbrev

OM DRB

LINKS
Forside >>> Nyheder

NYHEDER - SENESTE NYT
På denne side kan man løbende holde sig orienteret om nye tiltag, prisændringer og lignende hos Den Rene Bakken.


Hvis man ikke kommer forbi så tit, kan man vælge at tilmelde sig vores Nyhedsbrev (læs mere her) og på den måde holde sig orienteret.


_______________________________________________________________

NYT - AFTALE MED MAXI Z00

Vi har indgået en samarbejdsaftale med Maxi Zoo i Gentofte. 
 

Meld dig ind i Maxi Zoo's poteklub og få et gratis minibesøg ved bestilling af konsultation.

For at læse mere om Maxi Zoo og poteklubben, klik her

_______________________________________________________________

NYT - FACEBOOK (30 maj 2012):

Jo, der bliver stadig arbejdet på facebook. Vores side pt. er absolut ikke pæn, men der arbejdes på sagen. Så bliv ikke forskrækket over udseendet, det bliver bedre. Kan du lide os, så giv gerne en like;-)
 


NYT - BESTIL GAVEKORT TIL EN DU HOLDER AF (1 august 2011):

Man kan nu bestille gavekort og derved glæde sin familie og venner.

Måske vil man gerne forkæle og glæde en man kender med noget ekstra hjælp i form af Ferieservice, eller måske er det ikke kun modtageren selv men også modtagerens kæledyr, der skal forkæles.

Giveren af kortet vælger beløbet (dog min. kr. 200,-), og modtageren af gavekortet vælger selv, hvilken service dette skal indløses til (se mere her).


HUNDEMASSAGE (1 august 2011)

Vi er meget glade for og stolte af, gennem vores samarbejdspartner Hånd om Hund, at kunne tilbyde massage til hunde.

Hundemassage er for alle hunde, både de hunde, som pga. alder eller skader er begyndt at bevæge sig stift, og for anspændte og stressede hunde, samt naturligvis for hunde, som blot skal forkæles.

For at læse mere om hundemassage klik her. 


ANBEFALING UDLØSER GRATIS MINIBESØG (1 juli 2011)

En stor del af grunden til, at det er gået så godt for Den Rene Bakke, skyldes uden tvivl, at mange af vores eksisterende kunder har anbefalet os videre til familie, venner og kollegaer.

Som tak for en anbefaling til en ny kunde, kvitterer vi fremover med et gratis Mini-besøg (hver-/lørdag). Husk blot at den nye kunde skal gøre opmærksom på, hvem der har anbefalet os.NY EJER PR. 1. JULI 2011.

________________________________________________________________


NY PRISLISTE / LAVERE TAKSTER (6 feb 2008)

Fra d. 6. februar skifter vi priser og prissystem.

Ved behov for Pasning af kæledyr eller Ferieservice enten enkeltvis eller i sammenhæng, kan man nu vælge præcis det besøg, der svarer til ens ønsker. Det kan man i form af forskellige bsøgstyper, som har vi har valgt at kalde Ekspres, Mini, Standard og Luksus, og disse varierer i både tid og hvad der tilbydes under besøgene.

Vi har stadig, det vi nu kalder tillægsservices som f.eks. Tømning af postkasse, Komplet rengøring af bakke etc., men nu er nogle af disse efter ønske inkluderet i nogle af besøgstyperne. Beskrivelse af besøgstyper, og hvad disse indeholder findes nederst på prissiden.

Man kan stadig frit ’designe’  forløbet i en sammenhængende periode og vælge forskellige typer besøg på forskellige dage, som det nu passer til ens behov og ønsker. Desuden er det stadig muligt at bestille ekstra antal minutter ved ønske om et længerevarende besøg.

Vi håber at ramme alles behov med den nye inddelingen, da der f.eks. nu er et besøg, Ekspres, som er tiltænkt de ejere, vis kat(te) og mindre kæledyr, der er meget sky eller ikke har behov for social kontakt. Dette besøg kan også benyttes af hundeejere, der benytter sig af vores hjælp flere gange dagligt - eksempelvis hvis ét besøg blot er for at lukke hunden ud i haven for at besørge. Derudover kan hundeejere vælge mellem en meget kort luftetur under besøget Mini, og nogle længere under Standard og Luksus.


Udover ovenstående kan man måske også se, at vi har reduceret mange af priserne. Således er søn-/helligdagstillægget sat væsentligt ned. Vores rabatordning ved længerevarende sammenhængende perioder for services forsætter - dog gælder den ikke for besøget Ekspres.

Sidst vil vi blot bemærke, at priserne gælder for bestillinger afgivet efter 6. februar 2008. Igangværende services kan ikke ændres. Dog kan bestillinger, der endnu ikke er faktureret til betaling ændres i henhold til det nye system og de nye priser.

For at gå til priser
klik her.
ANBEFALING UDLØSER ET GRATIS MINI-BESØG (6 feb 2008)

En stor del af grunden til, at det er gået så godt for Den Rene Bakke, skyldes uden tvivl, at mange af vores eksisterende kunder har anbefalet os videre til familie, venner og kollegaer.

Som tak for en anbefaling til en ny kunde, kvitterer vi fremover med et gratis Mini-besøg (hver-/lørdag). Husk blot at den nye kunde skal gøre opmærksom på, hvem der har anbefalet os.RELATEREDE LINKS:
- Seneste nyt
- Nyhedsbrev

Email osKontakt os