FORSIDE


PRÆSENTATION

SERVICES

AFDELINGER


BESTILLING

ANBEFALINGER

NYHEDER

OM DRB

LINKS
Forside >>> Præsentation
PRÆSENTATION
Den Rene Bakkes services er en hjælp til dem, der i kortere eller længere perioder skal være væk fra hjemmet, og til dem der på grund af en travl hverdag, sygdom eller andet har brug for pasning af deres kæledyr.

Vi tilbyder kort fortalt:

Pasning af kæledyr
Man har som kæledyrsejer mulighed for at få passet sit kæledyr - katte, hunde, fugle, fisk, hamstre, kaniner osv. - i sit eget hjem og/eller i kæledyrets vante omgivelser (for yderligere info - klik her).

Ferieservice
Dækker over flere forskellige services i og udenfor hjemmet som for eksempel tømning af postkasse, blomstervanding, indkøb, etc. (for yderligere info - klik her).

Telefonservice
Man kan som kæledyrsejer sikre sig, at ens kære små bliver taget vare på, hvis uheldet måtte være ude (for yderligere info - klik her).

Vi forsøger at imødekomme ethvert ønske og for eksempel er listen for ferieservice-opgaver ikke udtømmende.

Vores hjælp er både rettet mod de, der har et mere akut behov, de der lejlighedsvis har ét og sidst de der har et fast behov.

Ingen af vores kunder er ens. Der er mange forskellige ønsker til de enkelte services, og vi forsøger at efterkomme alle så vidt muligt.

Fælles i forholdet til alle vores kunder er vores lyst og dedikation til at hjælpe med at kunne opfylde netop de behov og ønsker, de måtte have – og for kæledyrsejere gælder dette specielt deres  ’små’.

Den Rene Bakke er ensbetydende med professionalisme og stort personligt engagement.

Vi lægger stor vægt på og sætter en ære i, at vores kunder kan føle sig trygge ved at lade os passe deres kæledyr, hvad enten det er for en dag eller over længere perioder.
Email osKontakt os