FORSIDE


PRÆSENTATION

SERVICES

AFDELINGER


BESTILLING

ANBEFALINGER


NYHEDER
Nyhedsbrev

OM DRB
Forside >>> Nyheder >>> Nyhedsbrev
NYHEDSBREV
Vil du holdes opdateret om Den Rene Bakke?
Den Rene Bakke udsender nyheder og opdateringer til nuværende og potentielle kunder. Via vores nyhedsbreve vil man kunne følge med i forskellige tiltag såsom nye afdelinger, nye services og prisændringer.


Vi forsøger så vidt muligt at kunne hjælpe alle, men i vores mest travle perioder, kan det ske, at vi ikke kan tage flere bestillinger, hvorfor vi også via nyhedsbrevet giver besked, hvis det i en periode ikke er muligt at bestille en af vore services.

Garanti: Ingen udlevering af mailadresser til tredjepart
Den Rene Bakke udleverer på ingen måde din mailadresse til tredjepart. Vi beholder kun din mailadresse, i den periode du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Melder du dig fra, bliver du straks slettet fra vores database.

Det er let og helt gratis
Hvis du vil tilmelde dig vores nyhedsbrev, er det let og helt gratis. Klik på linket herunder mærket "Jeg vil tilmeldes nyhedsbrevet," så får du en mail fra os, næste gang der er en opdatering. Vil du meldes fra igen, klikker du på det andet link: "Jeg vil frameldes nyhedsbrevet." Linket vil åbne en mail, som du blot sender afsted uden at skrive noget i den. Lettere kan det ikke blive.

JEG VIL TILMELDES NYHEDSBREVET

JEG VIL FRAMELDES NYHEDSBREVET

RELATEREDE LINKS:
- Seneste nyt
- Nyhedsbrev

Email osKontakt os