FORSIDE


PRÆSENTATION

SERVICES
Pasning af kæledyr
Ferieservice
Tillægsservices
Telefonservice
Gavekort

AFDELINGER


BESTILLING

ANBEFALINGER

NYHEDER

OM DRB

LINKS
Forside >>> Services >>> Pasning af Kæledyr
PASNING AF KÆLEDYR

Vi passer:
Vi passer katte, kaniner, fugle, hamstere, fisk, skildpadder etc. - med andre ord passer vi stort set alle former for kæledyr.

Det er meget vigtigt for os, at vi kan stå inde for, at den enkelte pasning varetages ansvarligt. Man skal derfor ved ønske om pasning af mere eksotiske kæledyr, kontakte os for at høre om det er muligt.

Vi hjælper:
Vi hjælper dem der skal på ferie, weekendophold, hospitalet eller andet i en kortere eller længere periode.

Der kan også være situationer, hvor man ikke er væk fra hjemmet, men på grund af sygdom eller lignende har brug for hjælp til blandt andet rengøring af bur og bakke.

Selve pasningen:
Ved en pasning vil de mest basale behov som minimum naturligvis altid opfyldes såsom at sørge for mad, frisk vand og ren bakke/bur.


Man kan, ud fra de forskellige typer services og dermed besøg, selv vælge hvor lang tid en pasning skal vare, og på den måde tage hensyn til om éns kæledyr har et stort eller lille behov for opmærksomhed -  se mere om antal af pasninger under betingelser (klik her).

Vi kan måske også komme med gode råd ud fra vores erfaring, hvis det ønskes.

Individuelle ønsker:
Nogle har specielle ønsker til pasningerne. Hvad enten det er et kæledyr, der skal børstes, have renset øjne eller andet, da er det naturligvis er muligt, og i nogle besøg er det inkluderet.

Komplet rengøring af bakke/bur
Skal bakken eller buret have den ”helt store omgang”, tømmes helt ud og rengøres, er det naturligvis også noget, vi kan være behjælpelig med. Det kan være inkluderet, men bestilles ellers blot som en ekstra service alt efter behov.


Lidt om nogle af de dyr vi passer, og vores erfaring med dem...

Katte:
Det var især med tanke for katte, at vi besluttede os for at starte Den Rene Bakke, da katte er kendt for deres selvstændige natur og for at være udpræget territoriale.

En kat befinder sig bedst i sine vante omgivelser, hvor den kender lugtene - især dem fra dens ejere. Mange katteejere kan nikke genkendende til, at deres ”lille tiger” dagligt kan ses patruljerende rundt i hjemmet, hvor den tilsikrer sig, at alt er som det plejer.

En kat kan meget nemt blive stresset over både transport og flytning til nye omgivelser. Vores erfaring er, at de fleste katte trives bedst hjemme, selvom det måske også er ensbetydende med mindre kontakt. Det kan faktisk ske, at en kat ændrer adfærd, efter den har været passet uden for sine normale omgivelser.

Med de katte vi har passet, er vores erfaring derimod, at ejerne er kommet hjem til de ”samme” små tigre, som de forlod. Det eneste, der måske rigtig forandrer sig i en pasningsperiode, er et for kattene stigende antal af sovende timer.

Kaniner & marsvin:

Nogle lader deres kaniner eller marsvin løbe frit rundt i hjemmet og andre har trænet den til at bruge bakke. Andre er i bur der kun tages ud lejlighedsvis og igen er der andre der fast bor udenfor i bur med stor indhegning.

Nogle er rigtige "kælere" hvor andre ikke er så vant til kontakt. Hvad enten man har kanin fritløbende eller i bur, vil vi tilpasse pasninger efter de forhold de er vant til. Vi har fx. også høns, vandrende pinde & øgler
Pasninger tilpasses efter behov.
Vi tilpasser pasningerne efter det enkelte kæledyrs behov men også deres ejeres. Hvis man som kæledyrsejer for eksempel ønsker Sms Updates, Tømning af postkasse eller andet, da kan dette naturligvis kombineres.

Varigheden af pasninger kan ligeledes tilpasses de enkeltes behov. Vi ser ofte, at et kæledyr i starten af et pasningsforløb har mindre brug for opmærksomhed, hvor det i midten af og i slutningen af perioden er et langt større behov, der gør sig gældende.

Alle kæledyr er jo forskellige, og der findes dem, der næsten ikke har behov for kontakt, og dem der har et stort behov. Det er af samme grund muligt ud fra vores forskellige typer af besøg at ”designe” et forløb, der passer til det enkelte kæledyr (se priser).
RELATEREDE LINKS:
- Pasning af kæledyr
- Ferieservice
- Tillægsservices
- Telefonservice
- Gavekort

Email osKontakt os